!!! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!! Εγγραφή μαθητή/τριας για το σχολικό έτος 2022-2023

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,


Ενόψει της λειτουργίας της εφαρμογής e-εγγραφές για την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής των μαθητών/τριών στην Α’, Β’ και Γ’ τάξη των Δημόσιων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ., ΕΠΑ.Λ. και Π.ΕΠΑΛ. για το σχολικό έτος 2022-2023, προκειμένου να ελεγχθεί η  ορθότητα των στοιχείων που έχουν καταχωριστεί στο πληροφοριακό σύστημα myschool, ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα οι γονείς κηδεμόνες οφείλουν να υποβάλουν άμεσα Υπεύθυνη Δήλωση προς το σχολείο.

Η συγκεκριμένη Υ.Δ. θα πρέπει να συμπληρωθεί και από τους δύο γονείς/κηδεμόνες, εφόσον υπάρχουν, και εν συνεχεία και οι δύο Υ.Δ. να επιστραφούν στη σχολική μονάδα με κάθε πρόσφορο τρόπο. Επισημαίνεται ότι στις δύο Υ.Δ. θα πρέπει να ταυτίζεται η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας και ο ένας γονέας/κηδεμόνας να έχει επιλέξει το πεδίο 3α και ο άλλος το 3β της Υ.Δ.
Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στον έλεγχο των στοιχείων των κηδεμόνων, στην ακριβή ημερομηνία γέννησης του/της μαθητή/τριας και στη διεύθυνση της κατοικίας του/της (οδός, αριθμός, δήμος, ταχυδρομικός κώδικας).

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ Υ.Δ.  ΕΩΣ ΤΡΙΤΗ 10-05-2022

Προσοχή!
Εάν η Υ.Δ. σταλεί με e mail στο θέμα να αναφέρεται: ΥΔ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ……………………(  ονοματεπώνυμο μαθητή/τριας).     


Συνημμένα:
1.         Επιστολή Προς Γονείς από το Υ.ΠΑΙ.Θ
2.        Φόρμα Υπεύθυνης Δήλωσης την οποία πρέπει να υποβάλετε και οι δυο γονείς 

   
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ e-eggrafes

Μετά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης και την έκδοση του αποτελέσματος της κατανομής, ο έτερος κηδεμόνας (3β), αν υφίσταται, πρέπει άμεσα να αποστείλει με κάθε πρόσφορο τρόπο υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 στον/στη Διευθυντή/ντρια των Γενικών Λυκείων, Επαγγελματικών Λυκείων και Πρότυπων Επαγγελματικών Λυκείων ότι εγκρίνει το περιεχόμενο της ηλεκτρονικής αίτησης, όπως εκείνο έχει υποβληθεί.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου