Ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου και Παράλληλου Μηχανογραφικού – Βεβαίωση Συμμετοχής για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Παρακαλούμε, ενημερωθείτε πατώντας εδώ.

Ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου και Παράλληλου Μηχανογραφικού – Βεβαίωση Συμμετοχής για τις πανελλαδικές εξετάσεις Read More »

Ημέρα θερινής εφημερίας του σχολείου κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την απόφαση του Αναπληρωτή του Διευθυντή ΔΔΕ Β’ Αθήνας, κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, το 1ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας θα είναι ανοιχτό κάθε Τρίτη, από τις 9.00 π.μ. έως τις 13.30.

Ημέρα θερινής εφημερίας του σχολείου κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο Read More »

Ενημέρωση σχετικά με συμπληρωματική προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές, με το σύστημα των εξετάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο, το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, όσον αφορά τον αριθμό εισακτέων

Ενημέρωση σχετικά με συμπληρωματική προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές, με το σύστημα των εξετάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο, το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, όσον αφορά τον αριθμό εισακτέων Read More »

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ & ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ

Από τις 27 Ιουνίου 2024 και ώρα 07:00 έως και τις 05 Ιουλίου 2024 και ώρα 23:59, όσοι/ες επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. και ημερήσιων Π.ΕΠΑ.Λ., θα μπορούν να υποβάλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση» για το σχολικό έτος 2024-2025.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής «e-εγγραφές», στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ή μέσω της διαδικτυακής πύλης: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Αναλυτικά, δείτε την εγκύκλιο εδώ.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ & ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ Read More »

Έναρξη διαδικασιών υποβολής Μηχανογραφικού Δελτίου(Μ.Δ.) και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (Π.Μ.Δ.).

Οι διαδικασίες για την υποβολή του Μ.Δ. για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και του Π.Μ.Δ. για εισαγωγή σε Δημόσιες Σ.Α.Ε.Κ. (πρώην Ι.Ε.Κ.) αρχίζουν από την Τετάρτη 19 Ιουνίου και θα λήξουν περί τα μέσα Ιουλίου.

Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ. για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/και Π.Μ.Δ. για εισαγωγή σε Δημόσιες Σ.Α.Ε.Κ. (πρώην Ι.Ε.Κ.), θα απευθυνθούν στο Λύκειό τους από την Τετάρτη 19 Ιουνίου, για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό θα μπορούν μετά από την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ, να προχωρήσουν αρχικά στην επεξεργασία και τελικά στην οριστική υποβολή του Μ.Δ., κατόπιν νεότερης εγκυκλίου.

Συνεπώς, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν στο Λύκειό τους, για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), από την Τετάρτη 19 Ιουνίου ως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου.

Έναρξη διαδικασιών υποβολής Μηχανογραφικού Δελτίου(Μ.Δ.) και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (Π.Μ.Δ.). Read More »

Οργάνωση και διεξαγωγή των εισαγωγικών εξετάσεων στα Μουσικά μαθήματα έτους 2024

Οργάνωση και διεξαγωγή των εισαγωγικών εξετάσεων στα Μουσικά μαθήματα έτους 2024 Read More »

Εξέταση ατόμων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στα Ειδικά Μαθήματα 2024

Εξέταση ατόμων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στα Ειδικά Μαθήματα 2024 Read More »

Ενημέρωση επιτηρητών για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών

Σας γνωστοποιούμε ότι η ενημέρωση των επιτηρητών για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου και ώρα 13.00.

Η πρόεδρος του εξεταστικού κέντρου

Ενημέρωση επιτηρητών για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών Read More »

Αναβολή της θεατρικής παράστασης την Παρασκευή 14 Ιουνίου

Σας ενημερώνουμε ότι η θεατρική παράσταση που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 14 Ιουνίου, αναβάλλεται λόγω των πολύ υψηλών θερομοκρασιών που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο.

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!

Αναβολή της θεατρικής παράστασης την Παρασκευή 14 Ιουνίου Read More »