Αθλητικές δραστηριότητες 2022-2023

Κατά τη διάρκεια του τρέχοντος σχολικού έτους, συμμετείχαμε με αθλητικές ομάδες μαθητριών και μαθητών στους πανελλήνιους  σχολικούς αγώνες λυκείων στα αθλήματα:

  1. Πετοσφαίριση μαθητριών
  2. Καλαθοσφαίριση μαθητών
  3. Χειροσφαίριση μαθητών
  4. Ποδόσφαιρο μαθητών

Επίσης στα ατομικά αγωνίσματα,  είχαμε τη συμμετοχή του μαθητή Βλασίδη Μιχαήλ στη τελική φάση των αγώνων κολύμβησης  και του μαθητή Μπενιτεζ  Καράμπαμπας Κων/νος Λουίς στην τελική φάση των αγώνων αντιπτέρισης.

Στην πετοσφαίριση μαθητριών, πραγματοποιήθηκαν δύο προπονήσεις και δύο  αγώνες με το 6ο ΓΕ.Λ Αμαρουσίου και το Ιδιωτικό Λύκειο της σχολής Ρουμελιώτη  στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου γυμνασίου Μεταμόρφωσης.

Στην καλαθοσφαίριση μαθητών πραγματοποιήθηκαν 2 προπονήσεις , ένα φιλικό παιχνίδι και ένα επίσημο  με το 5ο ΓΕ.Λ Χαλανδρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Ο.Φ.Ν.Ι

Στη χειροσφαίριση μαθητών κάναμε 2 προπονήσεις ,ένα φιλικό παιχνίδι και ένα επίσημο με το 2ο ΓΕ.Λ Βριλησσίων στο κλειστό γυμναστήριο της Ο.Φ.Ν.Ι

Στο ποδόσφαιρο  πραγματοποιήθηκαν 2 προπονήσεις, 2 φιλικά παιχνίδια στο Δημοτικό στάδιο Ν. Ιωνίας και ένα επίσημο παιχνίδι με το 2ο ΓΕ.Λ  Ν.Ηρακλείου  στο Δημοτικό στάδιο Πεύκης.

Στιγμιότυπα, φωτογραφίες από τις αθλητικές δραστηριότητες  του σχολείου μας θα δείτε παρακάτω