Αθλητικές δραστηριότητες 2023-2024

Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2023-2024, οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας συμμετείχαν στα παρακάτω αθλήματα:

  1. Πετοσφαίριση κοριτσιών
  2. Πετοσφαίριση αγοριών
  3. Καλαθοσφαίριση αγοριών
  4. Ποδόσφαιρο αγοριών

Φωτογραφίες από τις αθλητικές δραστηριότητες  θα δείτε παρακάτω:

Αθλητικές δραστηριότητες 2022-2023

Κατά τη διάρκεια του τρέχοντος σχολικού έτους, συμμετείχαμε με αθλητικές ομάδες μαθητριών και μαθητών στους πανελλήνιους  σχολικούς αγώνες λυκείων στα αθλήματα:

  1. Πετοσφαίριση μαθητριών
  2. Καλαθοσφαίριση μαθητών
  3. Χειροσφαίριση μαθητών
  4. Ποδόσφαιρο μαθητών

Επίσης στα ατομικά αγωνίσματα,  είχαμε τη συμμετοχή του μαθητή Βλασίδη Μιχαήλ στη τελική φάση των αγώνων κολύμβησης  και του μαθητή Μπενιτεζ  Καράμπαμπας Κων/νος Λουίς στην τελική φάση των αγώνων αντιπτέρισης.

Στην πετοσφαίριση μαθητριών, πραγματοποιήθηκαν δύο προπονήσεις και δύο  αγώνες με το 6ο ΓΕ.Λ Αμαρουσίου και το Ιδιωτικό Λύκειο της σχολής Ρουμελιώτη  στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου γυμνασίου Μεταμόρφωσης.

Στην καλαθοσφαίριση μαθητών πραγματοποιήθηκαν 2 προπονήσεις , ένα φιλικό παιχνίδι και ένα επίσημο  με το 5ο ΓΕ.Λ Χαλανδρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Ο.Φ.Ν.Ι

Στη χειροσφαίριση μαθητών κάναμε 2 προπονήσεις ,ένα φιλικό παιχνίδι και ένα επίσημο με το 2ο ΓΕ.Λ Βριλησσίων στο κλειστό γυμναστήριο της Ο.Φ.Ν.Ι

Στο ποδόσφαιρο  πραγματοποιήθηκαν 2 προπονήσεις, 2 φιλικά παιχνίδια στο Δημοτικό στάδιο Ν. Ιωνίας και ένα επίσημο παιχνίδι με το 2ο ΓΕ.Λ  Ν.Ηρακλείου  στο Δημοτικό στάδιο Πεύκης.

Στιγμιότυπα, φωτογραφίες από τις αθλητικές δραστηριότητες  του σχολείου μας θα δείτε παρακάτω

Αθλητικές δραστηριότητες 2021-2022

Κατά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο 2022 οι ομάδες μπάσκετ και ποδοσφαίρου του σχολείου μας αγωνίστηκαν με επιτυχία σε αρκετούς αγώνες των πρωταθλημάτων τους. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και φωτογραφίες από τους αγώνες:

Ποδόσφαιρο:

1ο ΓΕΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ – 1ο ΓΕΛ ΚΗΦΙΣΙΑΣ:  5 – 3

1ο ΓΕΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ – ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ: 5 – 3 στα πέναλτυ (1-1 κανονική διάρκεια)

Μπάσκετ:

1ο ΓΕΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ – 2ο ΓΕΛ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ:  52 -24

1ο ΓΕΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ – 1ο ΓΕΛ ΠΑΠΑΓΟΥ:  48 -45

1ο ΓΕΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ – 1ο ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ:  57 -40